Het geheim van betere wielerprestaties!

Geef aandacht aan je lichamelijke klachten bij het sporten.

Pijnlijke of vermoeide spieren? Voorkom een sportblessure!

Haal het beste uit je sportprestaties! Sport Gezond!

Hardlopen, wielrennen, atletiek, voetbal, … sporten is populair!
De één doet het om lekker in beweging te blijven, de ander doet het beroepsmatig. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat het lichaam vaak heel wat te verduren heeft na een intensieve prestatie. Bienestar brengt met een ruim aanbod aan sportverzorging soelaas met een maximale recuperatie door een aangepaste en individuele behandelingswijze.

Een all-in one sportverzorgingspakket

Het beste en meest complete verzorgingspakket voor sporters.

1 proefsessie

sportverzorging
58 Geldigheidsduur: 2 maand
 • Intakegesprek € 15 (éénmalig)
 • 4 credits - 1u

5 beurtenkaart

sportverzorging
€145
125 Geldigheidsduur: 12 maand
 • Intakegesprek € 15 (éénmalig)
 • 10 credits - 2u30

10 beurtenkaart

sportverzorging
€290
235 Geldigheidsduur: 12 maand
 • Intakegesprek € 15 (éénmalig)
 • 20 credits - 5u00
Popular

Basis

1u sportverzorging
€58
45 maandabonnement
 • Intakegesprek € 15 (éénmalig)
 • 4 credits

Comfort

2u sportverzorging
€116
75 Maandabonnement
 • Intakegesprek € 15 (éénmalig)
 • 8 credits
Populair

Pro

4u sportverzorging
€232
135 maandabonnement
 • Intakegesprek € 15 (éénmalig)
 • 16 credits

Wat mag je verwachten van een all-inclusive sportverzorging?

Intakegesprek

In een eerste gesprek (intake) bespreken we uw sport... tralala en bekijken we wat u precies verwacht en wat wij voor u kunnen betekenen. Het is een kennismakingsgesprek waarbij uw hulpvraag zo concreet mogelijk in kaart wordt gebracht. Op het einde van het gesprek bespreken we samen hoe het verdere therapieverloop er kan uitzien. u bent niet verplicht therapie te starten na een intake.

Sportmassage

Na een zware sportprestaties is een sportmassage zeer belangrijk. Via stevige knedingen en strijkages dringt men door tot dieperliggende spierlagen en maakt men verhard spierweefsel opnieuw soepel. Door deze massage wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor afvalstoffen uit de spieren kunnen afgevoerd worden. 

Repoz stretching

Men kan de spier maximaal uitrekken, maar dit houd in dat er een totale controle over de uitgangshouding moet zijn. Therapeutisch geeft de REPOZ intense de mogelijkheid geïrriteerde of overbelaste pezen tijdelijk te ontlasten. Na een totale REPOZ voelt de atleet zich vermoeid en door de tijdelijke musculaire hypotonieen bloeddrukdaling is er ook een betere nachtrust.

Bandageren en tapen

Bij verschillende sporten wordt tape gebruikt om blessures te voorkomen. Vooral bij sporten die vaak gepaard gaan met verstuikte enkels, vingers, polsen, knieën, wordt tape vaak gebruikt om sporters te helpen herstellen of om verdere blessures te helpen voorkomen.

Medical taping

Geeft steun en stabiliteit aan gewrichten en spieren zonder dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt. De waterbestendige kinesiotaping ondersteunt een 24u herstel. Sporters kunnen blijven trainen en dat zonder extra druk te ervaren. 

Sportvoedingsadvies

Wat, wanneer en hoeveel een sporter eet en drinkt bepaalt mee in zijn of haar prestaties. Afhankelijk van welke sport, hoeveelheid en intensiteit beïnvloed dit zijn of haar gegevens.

Nog niet overtuigd? Zij gingen je alvast voor!

Top behandeling van een top persoonlijkheid!

Bij Yvan ben je altijd in goede handen! Top kwaliteit, geweldige service, echte vakkennis en een warme persoonlijkheid zorgen voor telkens weer zeer aangename en schitterende behandelingen! Een echt aanrader!

Jan Van Hoeck
VC Syneton Duvel Puurs
Belgisch Kamioenschap piste

Super vriendelijke mensen!! Dankzij hun heb ik 2x een bronze medaille op Belgisch kampioenschap omnium en puntenkoers in het baan- wielrennen bij de junioren (U19). Dikke merci daarvoor!! Super massage! Mn benen voelden als nieuw!!

Remi De Mey
Kvc ‘t Meetjesland en Isorex cycling team
Uitstekende vakkennis

Voor een diepgaande massage met een uitstekende kennis van het vak is Bienestar een top aanrader. Na de massage mag je er gerust van zijn dat je met een goed gevoel en ontspannen terug naar huis kan. De voet pedicure is ook een aanrader. Ook met de nodige vakkennis.

Paul Anseeuw
Gouden Hart, Gouden Handen

Na een zeer zware blessure (volledige enkel ontwrichting) lange tijd met veel last moeten trainen en spelen, maar door de gouden handen van Yvan is de last plots als sneeuw voor de zon gesmolten. Een warme mens, een snelle en directe aanpak, een vlotte babbel, kennis van zaken en een excellente service. Absolute aanrader!!

Jasper Ledeganck
VC Syneton Duvel Puurs
Sportverzorging met veel enthousiasme.

In een competitiesport met meerdere trainingen en wedstrijden per week is het altijd opletten voor vermoeidheidsblessures en overbelasting. Met de goede zorgen van Bienestar het afgelopen seizoen werd de kleinste blessure die de kop op stak al heel snel de kop ingedrukt. Een echte aanrader voor sportverzorging met extra motivatie!

Wouter Vriens
VC Syneton Duvel Puurs
Chronische schouderproblemen

Tijdens mijn eerste jaar topsport volleybal dit jaar kreeg ik pijn in de schouder. Ik botste op Yvan die aan dit probleem wou werken. Na verschillende sessies merkte ik duidelijk vooruitgang en minder pijn. Ik kreeg eerder ook al problemen aan de schouder maar niemand die iets kon doen aan de pijn. Een man die alles van het vak kent! Een echte aanrader...

Janko Van Hecke
VC Syneton Duvel Puurs
5 sterren dik verdient!

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage! Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis
Een absolute aanrader!

Yvan kent zijn "vak" en maakt tijd voor je. Zalig geslapen na een deugddoende massage gisteren.

Catuja Baert

Met Yvan zijn handen ben je in de 7e hemel!

Je voelt je onmiddellijk gerustgesteld. Hij gaat heel professioneel en met veel passie te werk! Een echte aanrader als je een deugddoende massage wilt!

Lieselot D'Hooghe