Yin en Yang zijn begrippen waar we al eens van gehoord hebben. Zij zijn de motor van het leven waarbij er een oneindige wisselwerking heerst tussen beiden. Bij een goede gezondheid is yin en yang in evenwicht of anders vertaalt yin en yang zijn in harmonie. Bij ziekte is er disharmonie of onevenwicht tussen yin en yang en dat uit zich in symptomen. Het doel is om opnieuw evenwicht te brengen tussen beiden.

TCM MASSAGES

Er wordt gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten op de meridianen. Door deze te activeren, versnelt de bloedstroom in de aderen wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor wordt energetische harmonie gecreëerd.

ACUPUNCTUUR

Het doel van acupunctuur is een therapeutisch effect te bekomen door het stimuleren van bepaalde specifieke punten op het menselijk lichaam met behulp van steriele naalden om het lichaam terug in evenwicht of balans te brengen.

VOETREFLEXOLOGIE

Eén van de krachtigste natuurlijke therapieën om de stress en de spanningen van het moderne leven te bestrijden. Met voetreflexologie breng je meer evenwicht in jouw energiesysteem.