Beenmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw beenmassage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5 sterren

Tijdens de beenmassage maken we gebruik van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbeterd de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

Voordelen van een beenmassage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
|
|
|

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Onze benen moeten ons een leven lang dragen. Daar zijn we ze maar zelden dankbaar voor, want als er een lichaamsdeel is dat weinig aandacht krijgt, dan zijn het deze onderdanen wel. Gezonde benen zijn een kostbaar bezit. Ze brengen ons waar we heen willen, we lopen, werken, dansen en sporten ermee. Dit houdt in dat we onze benen in goede conditie moeten houden. Vaak staan we hier pas bij stil als ze pijn gaan doen of als de eerste spataderen zich aankondigen. Zware benen en vermoeide benen is een redenen om ze te verzorgen.

Zware of vermoeide benen is een frequente klacht die vele oorzaken kan hebben. Vaak gaat het om vermoeidheid na een lichamelijke inspanning. Maar als dat gevoel herhaaldelijk terugkomt of gepaard gaat met andere tekenen, kan het wijzen op een ernstiger onderliggende aandoening. Zware benen is vooral een probleem bij vrouwen. Vrouwen zijn gevoeliger voor het probleem dan mannen.

Degene onder jullie die regelmatig aan sport doet kan weldaad hebben bij een beenmassage. Onze beenmassage kan preventief aangewend worden om blessures te voorkomen, maar ook om belaste spieren na het sporten aan te zetten tot een sneller herstel. Na een beenmassage voelen de benen weer uitgerust aan.

De beenmassage van Massagepraktijk Bienestar strekt zich uit van de hak tot de bilplooi. Waar nodig wordt triggerpoint therapie toegepast.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen. Een buikmassage dient vermeden te worden tijdens de menstruatie en tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Ons cliënteel aan het woord:

Ladies Cycling Day

Om op onze wielerdag het plaatje compleet te maken. Deden we beroep op de diensten van Bienestar. Dit om onze deelneemsters enkel maar het beste aan te bieden. Ik wist dat ik hiervoor bij Yvan aan het juiste adres was. Ze hebben dan ook uitstekend werk geleverd in hun tentje waar de deelneemsters van onze wedstrijd terecht konden voor een massage. Enkel maar positieve reacties gekregen. Dikke merci aan Yvan en zijn team.

Simon Verlinde

Met Yvan zijn handen ben je in de 7e hemel!

Je voelt je onmiddellijk gerustgesteld. Hij gaat heel professioneel en met veel passie te werk! Een echte aanrader als je een deugddoende massage wilt!

Lieselot D'Hooghe

5 sterren dik verdiend !

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage !
Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis

Professionele massagepraktijk

Er wordt zorgzaam met je om gegaan, waardoor je tot totale ontspanning kan komen.
Aanrader!

Luc Vermeiren