[row v_align=”middle” padding=”0px 0px 0px 37px”]

[col span=”7″ span__sm=”12″ divider=”true” align=”left”]

Onze gemiddelde beoordeling is 5.0 sterren

Deze beoordelingen zijn aangemaakt door cliënten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Bienestar.

Wij zijn van mening dat nuttige informatie – goed of slecht – beschikbaar moeten zijn voor ons cliënteel. Met andere woorden wij zullen nooit beoordelingen verbergen.

Aarzel niet om zelf een review in te dienen!

[button text=”Vertel het ons! Wat is uw ervaring met Bienestar ?” size=”small” depth=”2″ depth_hover=”3″ expand=”true” link=”#uiib”]

[scroll_to link=”#uiib” bullet=”false”]

[/col]
[col span=”5″ span__sm=”12″ divider=”true” align=”center”]

[ux_image id=”5688″ image_size=”medium” width=”76″ margin=”0px 0px 0px 20px” lightbox=”true” animate=”fadeInRight”]

[/col]

[/row]
[row padding=”20px 0px 25px 0px”]

[col span__sm=”12″]

Een absolute aanrader!

Yvan kent zijn “vak” en maakt tijd voor je.
Zalig geslapen na een deugddoende massage gisteren.

Catuja Baert

Met Yvan zijn handen ben je in de 7e hemel!

Je voelt je onmiddellijk gerustgesteld. Hij gaat heel professioneel en met veel passie te werk! Een echte aanrader als je een deugddoende massage wilt!

Lieselot D'Hooghe

Professionele massagepraktijk

Er wordt zorgzaam met je om gegaan, waardoor je tot totale ontspanning kan komen.
Aanrader!

Luc Vermeiren

Bk piste

Super vriendelijke mensen!! Dankzij hun heb ik 2x een bronze medaille op Belgisch kampioenschap omnium en puntenkoers in het baan- wielrennen bij de junioren (U19). Dikke merci daarvoor!! Super massage! Mn benen voelden als nieuw!!

Remi De Mey
Kvc ‘t Meetjesland en Isorex cycling team

5 sterren dik verdiend !

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage !
Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis

Uitstekende vakkennis

Voor een diepgaande massage Met een uitstekende kennis van het vak is Bienestar een top aanrader. Na de massage mag je er gerust van zijn dat je met een goed gevoel en ontspannen terug naar huis kan. De voet pedicure is ook een aanrader. Ook met de nodige vakkennis.

Paul Anseeuw

Net wat ik nodig had!

Heel goede service. Je merkt duidelijk dat Yvan vakkennis heeft op vlak van sportbegeleiding. Ik voelde een duidelijk verschil in mijn verkrampte spieren.
Ik kon mijn dag starten met een heerlijk los gevoel. Dankjewel!

Katerina Vdp

Heel professioneel!!!

Een must!! A place to be!! Geweldig !!

Janos Csikos

3daagse ster Vlaamse ardennen

Dag 1 n’a de wedstrijd heel pijnlijke benen Yvan zegt kom ik zal dat nekeer nakijken. Benen volledig kapot Yvan heeft zijn uiterste best gedaan om alles inorde te krijgen voor dag 2. Dag 2 n’a de wedstrijd nog steeds pijnlijke benen dit bleek een lichte blessure te zijn, Yvan heeft alles ingetaped en losgemaakt. Dag 3 voor de wedstrijd alle tape verwijderd en benen gemasseerd. Ik was top !!! Thanks to Yvan.

Sidney van Gestel

Chronische schouderproblemen

Tijdens mijn eerste jaar topsport volleybal dit jaar kreeg ik pijn in de schouder. Ik botste op Yvan die aan dit probleem wou werken. Na verschillende sessies merkte ik duidelijk vooruitgang en minder pijn. Ik kreeg eerder ook al problemen aan de schouder maar niemand die iets kon doen aan de pijn. Een man die alles van het vak kent! Een echte aanrader…

Janko Van Hecke
Vc Syneton Duvel puurs (Liga B)

Chronische ontsteking knieën

Wegens een verhoogde trainings arbeid, tevens de over belasting door de sport zelf (volleybal), begon ik last te krijgen aan m’n knieën. Na een bezoek aan de dokter werd er een ontsteking vastgesteld, waar rust, behandeling, en nazorg belangrijk was. Voor de behandeling en nazorg ben je goed bij Yvan. Via massages & kinesiotaping heb ik mijn seizoen perfect kunnen volmaken zonder pijn/last. Een sociale en capabele sportverzorger, met kennis van zaken.

Ben Beuckelaers
VC Syneton Duvel Puurs

Goede handen

Bij Yvan ben je altijd in goede handen!

Stefaan De Brabandere
Syneton Duvel Puurs

Top massages!

Top massages!

Louigi Vandeputte
Young Cycling Talent Demer & Dijle

Gouden Hart, Gouden Handen

Na een zeer zware blessure (volledige enkelontwrichting) lange tijd met veel last moeten trainen en spelen, maar door de gouden handen van Yvan is de last plots als sneeuw voor de zon gesmolten. Een warme mens, een snelle en directe aanpak, een vlotte babbel, kennis van zaken en een excellente service. Absolute aanrader!!

Jasper Ledeganck

3 daagse ster van Vlaamse Ardennen

Na de 2de dag had ik slechte benen en Yvan heeft alle verzuring er uitgekregen en de 3de dag had ik de beste benen van de 3daagse en kon ik vlotjes 8x de Berendries over. Merci Yvan!!!

Lennick Van der Smissen

Top behandeling van een top persoonlijkheid!

Bij Yvan ben je altijd in goede handen! Top kwaliteit, geweldige service, echte vakkennis en een warme persoonlijkheid zorgen voor telkens weer zeer aangename en schitterende behandelingen! Een echt aanrader!

Jan Van Hoeck
VC Syneton Duvel puurs

Sportverzorging met veel enthousiasme

In een competitiesport met meerdere trainingen en wedstrijden per week is het altijd opletten voor vermoeidheidsblessures en overbelasting. Met de goede zorgen van Bienestar het afgelopen seizoen werd de kleinste blessure die de kop op stak al heel snel de kop ingedrukt. Een echte aanrader voor sportverzorging met extra motivatie!

Wouter Vriens
VC Syneton Duvel Puurs

Zeer professionele begeleiding/verzorging

Zeer professionele begeleiding/verzorging, niets op aan te merken!

Wim Cox

Ladies Cycling Day

Om op onze wielerdag het plaatje compleet te maken. Deden we beroep op de diensten van Bienestar. Dit om onze deelneemsters enkel maar het beste aan te bieden. Ik wist dat ik hiervoor bij Yvan aan het juiste adres was. Ze hebben dan ook uitstekend werk geleverd in hun tentje waar de deelneemsters van onze wedstrijd terecht konden voor een massage. Enkel maar positieve reacties gekregen. Dikke merci aan Yvan en zijn team.

Simon Verlinde

[/col]

[/row]
[section]

Uw inbreng is belangrijk!

Wat leuk dat je even de tijd neemt om een klantbeoordeling te maken.

Wij vinden het belangrijk dat u zorgeloos de perfecte behandeling kunt beleven, daarom staat bij Bienestar service hoog in het vaandel. Wij horen, lezen en zien dan ook graag uw mening. Laat ons weten wat uw ervaring met Bienestar is en schrijf uw een beoordeling. Dankzij uw beoordeling krijgen wij inzicht in hoe je over onze aanpak denkt en helpt u met uw mening en ervaring ook andere bezoekers op onze website. Wij zijn ervan overtuigd dat uw mening en ervaring hierbij immers belangrijk is voor onze bezoekers bij het maken van een keuze.

Bedankt uit naam van alle medewerkers van Bienestar.

Verplicht

Wat is uw voor- en familienaam?
Wat is uw e-mailadres?
Wat is de naam van uw sportvereniging?
Heeft uw sportclub een website?
Van welk aanbod heb je gebruik gemaakt?
rating fields
Hoeveel sterren verdienen we voor u?
Een titel voor jouw beoordeling.
Wat denk je over ons?

[/section]