Cycling 4 life bracht 11.000 euro op voor Vélo Afrique

Wat een succes! Meer dan 650 mensen hebben zich ingezet voor het evenement Cycling for Life in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx afgelopen zondag 8 december. In dit weekend zijn er heel wat prestaties geleverd door de deelnemers, onder hen 2 marathonfietsers die 12 uur in het zadel zaten.

Bienestar vertegenwoordigde met maar liefst 30 sport- en wielerverzorgers bij het opwarmen van de spieren voor aanvang van het pistewerk. Nadien werden de ervaren en minder ervaren pistiers in de watten gelegd met een welverdiende recuperatie massage en dit met de aangepaste verzorgingsproducten van Naqi.

We willen iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid. De elfde editie leverde 11.000 euro, een bedrag waar we met z’n allen trots op zijn. Alle opbrengsten van dit evenement gaan naar de stichting Vélo Afrique die helpen bij het bouwen van scholen en opleidingscentra in Afrika en daarmee kinderen helpen in Afrika op een betere toekomst.

Cycling 4 life was een organisatie van Grinta! en kwam tot stand met de steun van van Cycling Vlaanderen, Sport Vlaanderen, Telenet en Bienestar.