fbpx

B-9100 Sint-Niklaas

Passtraat 300

+32 (0)3 648 02 50

24/7 online reserveren

Ma - zon: 10 - 21u

Online webshop altijd geopend

In dit artikel

Bienestar redactie

Bienestar redactie

De Buffalo Arena Run is (voorlopig) niet meer

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on email
Versturen

Vier jonge studenten van HOWEST sport en bewegen organiseren dit loopevent rond de Ghelamco Arena.

“We are one family”, de slagzin van KAA Gent. Die familie willen wij op 22 maart 2020 verwelkomen in hun huis, de Ghelamco Arena. Wij willen de deuren openen die anders niet geopend zijn, om zo hun thuis op een andere manier te verkennen en te beleven. Je krijgt de mogelijkheid om rond de Ghelamco Arena, door de spelerstunnel, rond het veld, tot aan de promenade te lopen of te wandelen. Een totale beleving van 5 kilometer. Ons evenement biedt voor elk wat wils.

Hierbij zetten we in op een plezierbeleving voor de hele Buffalo community. Waarbij de opbrengst binnen de Buffalo- en Gentse community blijft. Wij steunen namelijk KAA Gent Foundation, “De verbindende kracht van KAA Gent”, die zich inzetten voor allerlei sociale projecten in Gent en de Gentse VZW Tout-Bien Okidoko, zij zetten zich in om het taboe rond zelfdoding te doorbreken. Twee belangrijke zaken binnen ons team!

In het fandorp zal er onder meer een massagedienst aanwezig zijn om de gespannen kuiten weer los te maken. Deze service wordt verzorgd door het professionele team aan sportverzorgers van Bienestar in Sint-Niklaas.

Tijdens het event zal Younes Ghezzal een aantal shows geven door de dag. De dansers van Love 2 Dance zullen hun talenten komen tonen in het fandorp. Ook zij waren te zien in Belgium’s Got Talent 2019!

Voor de kinderen is er een springkasteel voorzien en ook Buffalo Ben zal aanwezig zijn om lachende gezichten te toveren op de deelnemers hun gezicht.

Daarnaast zal één van de goede doelen, VZW Tout Bien – Okidoki, toelichten waarvoor ze instaan.

Meer info & inschrijvingen: buffaloarenarun.com

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on email
Versturen

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *