fbpx

Geen sportevent zonder goede verzorging.

Dat is ons doel!

"Jou als organisator ontzorgen en deelnemers verzorgen"

Daar gaat het ons om.

Massage op sportevenementen

Organisatoren van evenementen zoals wandeltochten, marathons of wielertochten hebben graag een masseur in de buurt. Je zou immers niet willen dat iemand van de deelnemers klachten krijgt waar geen hulp voor is.

Een massageteam van Bienestar wordt dan ook regelmatig ingezet bij sportieve evenementen waarbij de sporters achteraf een heerlijke massage krijgen. Dit kan een stoelmassage of tafelmassage zijn. Spieren raken uitgeput na een intensieve inspanning. Het afvoeren van melkzuur na de prestatie voorkomt spierpijn of klachten. Het soepel houden van spieren is enorm belangrijk om blessures te voorkomen. Wanneer er dan toch blessures ontstaan kunnen onze sportmasseurs deze behandelen waardoor het lichaam van de sporter sneller herstelt.

Vooral bij ongetrainde deelnemers zoals tijdens een sportief bedrijfsfeest kunnen nog wel eens spieren overbelast raken of blessures ontstaan. Een team van professionele masseurs en een EHBO tent kunnen dan niet otbreken.

Wat mag je verwachten van een massageteam?

Kwaliteit

Bienestar heeft 5 massageteams, verdeeld over het land. Deze worden ingezet bij zo een tiental evenementen in hun eigen regio. Bij grotere evenementen, zoals Roparun zetten we meerdere masseurs uit heel Vlaanderen in. Alle massageteams van de Bienestar bestaan uit sport(zorg) masseurs met een geldig diploma. Ze hebben veel praktijkervaring, volgen bij- en nascholingen, zijn up-to-date met alle ontwikkelingen in het vak en hebben een geldig reanimatie en  EHB(S)O diploma.

Van A tot Z

Voor tijdens en na het evenement heb je als organisator geen omkijken naar de verzorging van deelnemers. Bienestar Health Group regelt alles. We leveren een zelfvoorzienend team. Met eigen olie, tape, massagetafels, handdoeken en vakkennis. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat vocht en afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden en maakt de spieren  weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn en vermoeidheid, het geeft verlichting en bespoedigt het herstel. Deelnemers verschijnen dus weer fit op hun werk, of bij meerdaagse evenementen de volgende dag weer fit aan de start. 

Maatwerk

Masseren is een echt vak. Een opleiding tot sport(zorg), -masseur duurt gemiddeld 6 tot 9 maanden waarin verschillende massagetechnieken worden aangeleerd. Bovendien zijn masseurs gewend om veel massages na elkaar te geven tijdens evenementen. Daarom kunnen Bienestar -masseurs wel die extra zorg en diensten verlenen aan de deelnemers. En als organisatie heb je er geen omkijken naar.

Nog niet overtuigd? Zij gingen je alvast voor!

logo's op een rij-04
logo's op een rij-03
logo's op een rij-02
logo's op een rij-01

Wil je als organisatie meer info over de mogelijkheden?

De prijs voor het inzetten van een Bienestar massageteam verschilt per evenement en is afhankelijk van de afspraken en wensen. Het kan één bedrag zijn voor alles of een bedrag per behandeling.

Omdat we maatwerk leveren, bespreken we de kosten met elke organisatie afzonderlijk.

Stuur ons een bericht

Ons team beantwoordt graag jouw vragen. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.