Hot Stone massage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw hotstone massage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5 sterren

Een hotstone massage heeft een zalig ontspannend effect en is tevens een weldaad voor lichaam en geest waarbij de combinatie van warmte en aroma’s het gevoel van welzijn vergroot. Het is een massagetherapie waarbij de warmte van de stenen diep doordringt in de spieren.

Voordelen van een hotstone massage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

55 min. | € 45,00
85 min. | € 56,50
|
|

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Hot Stone massage is een eeuwenoud gebruik waarbij de stenen gebruikt werden om elkaar mee te gaan masseren. Ook in veel andere culturen was dit gebruik reeds gekend. Zo werden de warme stenen in de Oosterse cultuur gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen waarbij de warme stenen geplaatst werden op acupunctuurpunten en gestreken over de meridianen.

De druk die uitgeoefend wordt door de masseur zorgt voor een stretching effect van de spieren. De massage zelf bestaat voornamelijk uit lange cirkelvormige strijkingen met basaltstenen die ongeveer een temperatuur hebben van 45°C . Deze combinatie van warmte en beweging maakt de massage nog effectiever.

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage die geliefd is zowel bij mannen als bij vrouwen. Deze techniek van massage stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling. Een hot stone massage helpt afvalstoffen afvoeren en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Opmerking! De hot stone massage kan enkel aangeboden worden indien de buitentemperatuur lager is dan 22°C. Bij een hogere temperatuur ontstaat het risico dat het lichaam niet voldoende kan afkoelen.met oververhittingsverschijnselen tot gevolg. Om deze reden wordt een hot stone massage uitgesloten bij het online reserveren.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen. Een buikmassage dient vermeden te worden tijdens de menstruatie en tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Reiniging van de stenen: Na elke sessie worden de gebruikte stenen met anti-bacterieel middel gereinigd.

Ons cliënteel aan het woord:

5 sterren dik verdiend !

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage !
Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis

Met Yvan zijn handen ben je in de 7e hemel!

Je voelt je onmiddellijk gerustgesteld. Hij gaat heel professioneel en met veel passie te werk! Een echte aanrader als je een deugddoende massage wilt!

Lieselot D'Hooghe

Ladies Cycling Day

Om op onze wielerdag het plaatje compleet te maken. Deden we beroep op de diensten van Bienestar. Dit om onze deelneemsters enkel maar het beste aan te bieden. Ik wist dat ik hiervoor bij Yvan aan het juiste adres was. Ze hebben dan ook uitstekend werk geleverd in hun tentje waar de deelneemsters van onze wedstrijd terecht konden voor een massage. Enkel maar positieve reacties gekregen. Dikke merci aan Yvan en zijn team.

Simon Verlinde

Een absolute aanrader!

Yvan kent zijn “vak” en maakt tijd voor je.
Zalig geslapen na een deugddoende massage gisteren.

Catuja Baert