Hydrowave massage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw hydrowave massage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5 sterren

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je eens te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, maar ook je baby zal er kunnen van genieten. Een hydrowave massage kan dan ook een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van een andersvalide.

Voordelen van een hydrowave massage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
40 min. | € 34,50
55 min. | € 45,00
85 min. | € 56,50

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Daar met de klassieke massagetechnieken de onderrug moeilijk te bereiken is, maken we in de massagepraktijk Bienestar gebruik van deze warmwaterkussens. Zo kan je ontspannen blijven liggen tijdens de massage.

De warmte van het massagekussen blijft behouden en zorgt ervoor dat je niet gaat afkoelen. Door deze techniek toe te passen gaat het spier- en zenuwstelsel zich ontspannen. Je lichaam wordt gedragen op het water in de kussens waardoor je wervelkolom zich zonder drukpunten in een ontspannen positie bevindt. Bij deze vorm van massage worden voeten, benen, rug, schouders en hals behandeld.

Door deze techniek te gaan toepassen, kan je een rugmassage ontvangen terwijl je op je rug ligt.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen. Een buikmassage dient vermeden te worden tijdens de menstruatie en tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Ons cliënteel aan het woord:

Ladies Cycling Day

Om op onze wielerdag het plaatje compleet te maken. Deden we beroep op de diensten van Bienestar. Dit om onze deelneemsters enkel maar het beste aan te bieden. Ik wist dat ik hiervoor bij Yvan aan het juiste adres was. Ze hebben dan ook uitstekend werk geleverd in hun tentje waar de deelneemsters van onze wedstrijd terecht konden voor een massage. Enkel maar positieve reacties gekregen. Dikke merci aan Yvan en zijn team.

Simon Verlinde

Uitstekende vakkennis

Voor een diepgaande massage Met een uitstekende kennis van het vak is Bienestar een top aanrader. Na de massage mag je er gerust van zijn dat je met een goed gevoel en ontspannen terug naar huis kan. De voet pedicure is ook een aanrader. Ook met de nodige vakkennis.

Paul Anseeuw

Top massages!

Top massages!

Louigi Vandeputte
Young Cycling Talent Demer & Dijle

5 sterren dik verdiend !

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage !
Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis