Hydrowave massage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw Hydrowave massage

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je eens te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, maar ook je baby zal er kunnen van genieten. Maar ook een andersvalide heeft behoefte aan aanraking en contact naast de algemene dagelijkse verzorging die deze personen ontvangen. Een hydrowave massage kan dan ook een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van een andersvalide.

Daar met de klassieke massagetechnieken de onderrug moeilijk te bereiken is, maken we in de massagepraktijk Bienestar gebruik van deze warmwaterkussens. Zo kan je ontspannen blijven liggen tijdens de massage.

De warmte van het massagekussen blijft behouden en zorgt ervoor dat je niet gaat afkoelen. Door deze techniek toe te passen gaat het spier- en zenuwstelsel zich ontspannen. Je lichaam wordt gedragen op het water in de kussens waardoor je wervelkolom zich zonder drukpunten in een ontspannen positie bevindt. Bij deze vorm van massage worden voeten, benen, rug, schouders en hals behandeld.

Door deze techniek te gaan toepassen, kan je een rugmassage ontvangen terwijl je op je rug ligt.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen. Een buikmassage dient vermeden te worden tijdens de menstruatie en tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Een afspraak maken? Boek online

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
40 min. | € 34,50
55 min. | € 45,00
85. min | € 56,50

Reservatie mogelijkheden

Deze behandeling is te reserveren bij:

Bienestar Sint-Niklaas

Vragen

Neem contact met ons op