Over bienestar

Wie zijn wij?

Wat leuk dat je even de tijd neemt om onze website te ontdekken.

Massagepraktijk Bienestar verzorgt verschillende massages op een professionele, rustige en respectvolle manier. De massages die gegeven worden zijn aangepast aan uw behoeften. Door massage kunnen verschillende klachten verholpen of voorkomen worden en daarnaast is het natuurlijk een geweldige manier om even helemaal te ontspannen. Maar het geeft ook energie, laat je beter slapen, verlaagt je bloeddruk en nog veel meer!

Naast een verkwikkende massage waarbij je al je zorgen even achter je kan laten, kan je bij Bienestar ook terecht voor diepgaande sportmassages, klassiek tapen, bandageren en medical tapen. Ook voor een REPOZ massage / intense bent u in goede handen.

Dacht je eerder aan een kleine cosmetische of gespecialiseerde voetbehandeling? Geen probleem! Bienestar helpt je ook verder wanneer je op zoek bent naar een gespecialiseerde sport- voetverzorger.

Alsof dat nog niet genoeg is; kan je jouw favoriete artikel in de webwinkel bestellen en wordt het bij aan huis tot aan je deur geleverd.

Vergeet niet dat iedereen welkom is bij Bienestar, van jong tot oud, van volwassen tot net iets minder volwassen. Wij staan voor je klaar!

teamleden

Bienestar team - Yvan

Yvan Carré

Massagetherapeut | Gespecialiseerd sport- voetverzorger Voetreflexoloog | Sport- & wielerverzorger

Els van puymbroeck

Sportverzorgster | Alternatieve behandelingen Acupuncturiste | Verpleegster

Locaties

Sint-Niklaas

AFSPRAAK MAKEN

Lebbeke

AFSPRAAK MAKEN

Puurs

AFSPRAAK MAKEN