Kruidenstempelmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw kruidenstempelmassage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5 sterren

De kruidenstempelmassage is een oosters ritueel. Zoals de naam doet vermoeden gebeurt de massage met kruidenstempels. Deze warme bundeltjes gevuld met aromatische kruiden hebben een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap.

Voordelen van een kruidenstempelmassage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

55 min. | € 45,00
85 min. | € 56,50
|
|

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Tijdens de kruiidenstempelmassage worden de stempels gestoomd waardoor er zich een aangename geur verspreid aan aroma’s van de kruiden, die een helende en ontspannende werking hebben op onze longen en neusslijmvliezen die erg gevoelig zijn voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.

De warmte die bij een kruidenstempelmassage wordt vrijgegeven aan het lichaam zorgt ervoor dat de bloedvaten zich gaan uitzetten en de huid intenser doorbloed wordt, waardoor de doorbloeding en stofwisseling activeert en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Enerzijds stimuleert een kruidenstempelmassage het lichaam en anderzijds brengt het uw lichaam in rust.

Opmerking! Een kruidenstempelmassage kan enkel aangeboden worden indien de buitentemperatuur lager is dan 22°C. Bij een hogere temperatuur ontstaat het risico dat het lichaam niet voldoende kan afkoelen.met oververhittingsverschijnselen tot gevolg. Om deze reden wordt een kruidenstempelmassage uitgesloten bij het online reserveren.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, open wond, huidirritaties, extreme vermoeidheid, totale uitputting, ontstekingen, algemene infecties, pathologieën (ziektebeelden), koorts, griep, spataders, flebitis, vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose), ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping), besmettelijke huidaandoeningen, epilepsie, zwangerschap.

Ons cliënteel aan het woord:

Uitstekende vakkennis

Voor een diepgaande massage Met een uitstekende kennis van het vak is Bienestar een top aanrader. Na de massage mag je er gerust van zijn dat je met een goed gevoel en ontspannen terug naar huis kan. De voet pedicure is ook een aanrader. Ook met de nodige vakkennis.

Paul Anseeuw

Professionele massagepraktijk

Er wordt zorgzaam met je om gegaan, waardoor je tot totale ontspanning kan komen.
Aanrader!

Luc Vermeiren

Heel professioneel!!!

Een must!! A place to be!! Geweldig !!

Janos Csikos

Top massages!

Top massages!

Louigi Vandeputte
Young Cycling Talent Demer & Dijle