Kruidenstempelmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een oosters ritueel. Zoals de naam doet vermoeden gebeurt de massage met kruidenstempels. Deze warme bundeltjes gevuld met aromatische kruiden hebben een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap.

Tijdens de kruiidenstempelmassage worden de stempels gestoomd waardoor er zich een aangename geur verspreid aan aroma’s van de kruiden, die een helende en ontspannende werking hebben op onze longen en neusslijmvliezen die erg gevoelig zijn voor de geuren en etherische invloeden van de kruiden.

De warmte die bij een kruidenstempelmassage wordt vrijgegeven aan het lichaam zorgt ervoor dat de bloedvaten zich gaan uitzetten en de huid intenser doorbloed wordt, waardoor de doorbloeding en stofwisseling activeert en schadelijke stoffen sneller worden afgevoerd. Enerzijds stimuleert een kruidenstempelmassage het lichaam en anderzijds brengt het uw lichaam in rust.

Opmerking! Een kruidenstempelmassage kan enkel aangeboden worden indien de buitentemperatuur lager is dan 22°C. Bij een hogere temperatuur ontstaat het risico dat het lichaam niet voldoende kan afkoelen.met oververhittingsverschijnselen tot gevolg. Om deze reden wordt een kruidenstempelmassage uitgesloten bij het online reserveren.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, open wond, huidirritaties, extreme vermoeidheid, totale uitputting, ontstekingen, algemene infecties, pathologieën (ziektebeelden), koorts, griep, spataders, flebitis, vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose), ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping), besmettelijke huidaandoeningen, epilepsie, zwangerschap.

Een afspraak maken? Boek online

Behandelduur & prijs

55 min. | € 45,00
85. min | € 56,50

Reservatie mogelijkheden

Deze behandeling is te reserveren bij:

Bienestar Sint-Niklaas

Vragen

Neem contact op met ons