Massage bij sportevenementen

Het massageteam van Bienestar staat voor je klaar!

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5.0 sterren

Het massageteam van Bienestar bestaat uit gediplomeerde sport- en wellness masseurs (m/v) die zich inzetten om deelnemers aan (sport)evenementen zo goed mogelijk bij te staan met preventief advies en een breed gamma aan sportverzorging.

Voordelen van een massageteam:

  • Dat extra tikkeltje aandacht voor sporters;
  • Gekwalificeerde masseurs / sportverzorgers;
  • Adequate (sport) eerste hulp verleners;
  • Eén team: vanaf 2 tot en met 40 masseurs;
  • Organisatie van opstelling tot uitvoering;
  • Wij zorgen voor alle benodigde materialen.

Behandelduur & prijs

Contacteer ons voor een prijsvoorstel op maat van uw sportevenement.

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Bedrijven en organisatoren van sportevenementen zoals wandeltochten, loopwedstrijden, wielertochten, marathons hebben graag een masseur – sportverzorger in de buurt. Je zou niet willen dat één van de deelnemers klachten krijgt waar geen hulp voor is. Onze aanwezigheid wordt dan ook enorm gewaardeerd door de sporter.

Het massageteam van Bienestar wordt dan ook regelmatig ingezet bij sport- en bedrijfs- evenementen waarbij sporters achteraf een verdiende massage kunnen krijgen. Dit kan een stoel of tafelmassage zijn. Spieren raken uitgeput na een flinke inspanning. Het afvoeren van melkzuur na de prestatie voorkomt spierpijn of klachten. Het soepel houden van spieren is enorm belangrijk om blessures te voorkomen.

Vooral bij ongetrainde deelnemers zoals tijdens een sportief bedrijfsfeest kunnen er nog wel eens spieren overbelast raken of blessures ontstaan. Een team van professionele masseurs en een EHBO tent kunnen dan toch niet ontbreken.