Nekmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw nekmassage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5 sterren

Tijdens de nekmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak bezorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

Voordelen van een nekmassage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
|
|
|

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Een nekmassage verminderd spierspanningen in nek-schouder en geeft een ontspannen gevoel. Vaak uiten spanningen zich in een gevoel dat het nek en schoudergebied volledig vast zit. Het hoofd en de armen bewegen wordt steeds meer pijnlijker en de spieren dreigen steeds stijver te worden. Ieder van ons heeft wel eens last van de drukte van de moderne samenleving en dat vraagt veel van onze energie. Veel mensen hebben last van een pijnlijke nek en/of pijnlijke schouders. Dit kan bijvoorbeeld komen door lang aan de computer te werken of het herhaaldelijk uitvoeren van een zware armbeweging. Maar ook door spanning en stress, die zich gaat vastzetten in nek en schouders. Het is dan zaak om uit te vinden vanuit welk punt de oorspronkelijke spanningen zijn ontstaan en die te behandelen. Vaak voelt men zelf al dat er ‘knopen’ zitten in bepaalde delen van de spieren. Deze verhardingen zorgen ervoor dat de spier niet meer soepel kan bewegen en leiden vaak tot pijn in delen van het lichaam waar verbindingen met andere spieren zitten.

Tijdens de nekmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak bezorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg. De ‘knopen’ in de spieren worden door middel van druk verwijderd.

De nekmassage van Massagepraktijk Bienestar Strekt zich uit van het schouderblad tot de schedelrand. Waar nodig wordt triggerpoint therapie toegepast. Voor nek-schouderklachten is een stoelmassage ideaal om deze gebieden goed te masseren.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen.

Ons cliënteel aan het woord:

Een absolute aanrader!

Yvan kent zijn “vak” en maakt tijd voor je.
Zalig geslapen na een deugddoende massage gisteren.

Catuja Baert

Ladies Cycling Day

Om op onze wielerdag het plaatje compleet te maken. Deden we beroep op de diensten van Bienestar. Dit om onze deelneemsters enkel maar het beste aan te bieden. Ik wist dat ik hiervoor bij Yvan aan het juiste adres was. Ze hebben dan ook uitstekend werk geleverd in hun tentje waar de deelneemsters van onze wedstrijd terecht konden voor een massage. Enkel maar positieve reacties gekregen. Dikke merci aan Yvan en zijn team.

Simon Verlinde

5 sterren dik verdiend !

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage !
Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis

Heel professioneel!!!

Een must!! A place to be!! Geweldig !!

Janos Csikos