Nekmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw nekmassage

Een nekmassage verminderd spierspanningen in nek-schouder en geeft een ontspannen gevoel. Vaak uiten spanningen zich in een gevoel dat het nek en schoudergebied volledig vast zit. Het hoofd en de armen bewegen wordt steeds meer pijnlijker en de spieren dreigen steeds stijver te worden. Ieder van ons heeft wel eens last van de drukte van de moderne samenleving en dat vraagt veel van onze energie. Veel mensen hebben last van een pijnlijke nek en/of pijnlijke schouders. Dit kan bijvoorbeeld komen door lang aan de computer te werken of het herhaaldelijk uitvoeren van een zware armbeweging. Maar ook door spanning en stress, die zich gaat vastzetten in nek en schouders. Het is dan zaak om uit te vinden vanuit welk punt de oorspronkelijke spanningen zijn ontstaan en die te behandelen. Vaak voelt men zelf al dat er ‘knopen’ zitten in bepaalde delen van de spieren. Deze verhardingen zorgen ervoor dat de spier niet meer soepel kan bewegen en leiden vaak tot pijn in delen van het lichaam waar verbindingen met andere spieren zitten.

Tijdens de nekmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak bezorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg. De ‘knopen’ in de spieren worden door middel van druk verwijderd.

De nekmassage van Massagepraktijk Bienestar Strekt zich uit van het schouderblad tot de schedelrand. Waar nodig wordt triggerpoint therapie toegepast. Voor nek-schouderklachten is een stoelmassage ideaal om deze gebieden goed te masseren.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen.

Een afspraak maken? Boek online

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
40 min. | € 34,50

Reservatie mogelijkheden

Deze behandeling is te reserveren bij:

Bienestar Lebbeke
Bienestar Sint-Niklaas

Vragen?

Neem contact met ons op