Nekmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw nekmassage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5 sterren

Tijdens de nekmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak bezorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

Voordelen van een nekmassage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
|
|
|

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Een nekmassage verminderd spierspanningen in nek-schouder en geeft een ontspannen gevoel. Vaak uiten spanningen zich in een gevoel dat het nek en schoudergebied volledig vast zit. Het hoofd en de armen bewegen wordt steeds meer pijnlijker en de spieren dreigen steeds stijver te worden. Ieder van ons heeft wel eens last van de drukte van de moderne samenleving en dat vraagt veel van onze energie. Veel mensen hebben last van een pijnlijke nek en/of pijnlijke schouders. Dit kan bijvoorbeeld komen door lang aan de computer te werken of het herhaaldelijk uitvoeren van een zware armbeweging. Maar ook door spanning en stress, die zich gaat vastzetten in nek en schouders. Het is dan zaak om uit te vinden vanuit welk punt de oorspronkelijke spanningen zijn ontstaan en die te behandelen. Vaak voelt men zelf al dat er ‘knopen’ zitten in bepaalde delen van de spieren. Deze verhardingen zorgen ervoor dat de spier niet meer soepel kan bewegen en leiden vaak tot pijn in delen van het lichaam waar verbindingen met andere spieren zitten.

Tijdens de nekmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak bezorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg. De ‘knopen’ in de spieren worden door middel van druk verwijderd.

De nekmassage van Massagepraktijk Bienestar Strekt zich uit van het schouderblad tot de schedelrand. Waar nodig wordt triggerpoint therapie toegepast. Voor nek-schouderklachten is een stoelmassage ideaal om deze gebieden goed te masseren.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen.

Ons cliënteel aan het woord:

Uitstekende vakkennis

Voor een diepgaande massage Met een uitstekende kennis van het vak is Bienestar een top aanrader. Na de massage mag je er gerust van zijn dat je met een goed gevoel en ontspannen terug naar huis kan. De voet pedicure is ook een aanrader. Ook met de nodige vakkennis.

Paul Anseeuw

Een absolute aanrader!

Yvan kent zijn “vak” en maakt tijd voor je.
Zalig geslapen na een deugddoende massage gisteren.

Catuja Baert

Met Yvan zijn handen ben je in de 7e hemel!

Je voelt je onmiddellijk gerustgesteld. Hij gaat heel professioneel en met veel passie te werk! Een echte aanrader als je een deugddoende massage wilt!

Lieselot D'Hooghe

Professionele massagepraktijk

Er wordt zorgzaam met je om gegaan, waardoor je tot totale ontspanning kan komen.
Aanrader!

Luc Vermeiren