Ontdek meer over bienestar

TERUG | HOME > ONTDEK MEER OVER BIENESTAR

Bienestar.be

Massages, sport- en wielerverzorging. Uw massageteam op bedrijfs- en sport evenementen.

Wij zijn Bienestar, een verzorgingspraktijk met een eigen identiteit. Een identiteit die wordt gekenmerkt door passie, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Bienestar verzorgt talent door talent! Wij bieden een divers scala aan diensten waarbij we altijd de volgende prioriteiten prefereren en bewaken.

    • Verzorging
    • Vakbekwaamheid
    • Gezondheid
    • Inspiratie
    • Betrouwbaarheid

Verzorging zit in ons DNA, het zit in ons sterk circulerend bloed! Wij bieden een uitgebreid gamma aan ontspannende massages, individuele sportverzorging alsook clubgerichte verzorging.

Binnen de gezondheids- en verzorgingssector is vakbekwaamheid van groot belang. Onze gediplomeerde verzorgers zijn allen zeer vaardig in de diverse sportdisciplines alsook in het herkennen van uw persoonlijke behoeftes als sporter. Bienestar beschikt daarnaast ook nog over een zeer uitgebreid en professioneel netwerk van gespecialiseerde zorgverleners, mocht er behoefte zijn aan extra specifieke zorg. Al deze zorgverleners hanteren dezelfde normen en waarden als Bienestar, u mag ten alle tijden een professionele en persoonlijke begeleiding verwachten.

Bij Bienestar zijn we vooral gericht op uw gezondheid. Ieder lichaam is anders en vraagt een andere behandeling. Gezondheid en fitheid gaan bij ons echter hand in hand en wij zullen iedereen hierin met veel passie begeleiden. We coachen je, geven tips en zullen je adviseren hoe je je sportdiscipline kunt blijven ontwikkelen. Discipline die ervoor zorgt dat jij je beter in je vel voelt en straks het verschil maakt.

Als verzorgings– en begeleidingspraktijk hebben we getracht een inspirerende praktijk te creëren. Inspiratie is namelijk een belangrijk kader binnen de Bienestar community! Wij organiseren infosessies en scholen je bij met cursussen en workshops. Sport- en wielerverzorgers, atleten en trainers, allemaal zijn ze u voor gegaan bij Bienestar! Wij delen onze ideeën, geven advies en reiken diverse ingrediënten aan om mee aan de slag te gaan. Uitgebreid advies om jouw persoonlijkheid, die van je club of waarbij je jouw sportevenement als organisator met een massageteam in de verf kunt zetten!

Naast onze uitstekende en unieke services biedt Bienestar ook degelijke producten aan. Diverse producten die u voorzien van energie tijdens het sporten, sneller herstel na het sporten en zelfs producten voor verzorging bij u thuis! Kortom kwalitatief hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs met zorg voor uw lichaam, een verlengstuk van de unieke identiteit van Bienestar.

Een belangrijk aspect binnen de identiteit van Bienestar is de fysieke begeleiding van (prof)sporters. Hierbij begeleid Bienestar jonge sporters door ze verantwoord te laten sporten, via deze verzorging helpen we de sporters bij het voorkomen van kleine tot grotere gezondheids problemen. Bienestar verzorgt ook de begeleiding bij diverse sportevenementen voor talent. Een voorbeeld hiervan was de nationale veldloop bij Atletiek Zottegem waarbij een groot aantal talenten werden verzorgd en gemasseerd door Bienestar. Naast dit soort sportevenementen biedt Bienestar ook massageteams aan waarbij we de verzorging van uw sportieve bedrijfsevenementen voor onze rekening nemen!

We hopen u snel te kunnen begroeten in 1 van onze praktijken. U kunt ons vinden in de volgende plaatsen; Sint-Niklaas, Lebbeke en Sinaai.

Sportieve groet,

Team Bienestar

ONZE WAARDEN

VACATURES

VEELGESTELDE VRAGEN

LOCATIES