[gap height=”20px”]

[section label=”Simple Light” bg=”211231″ padding=”60px” height=”450px”]

[row]

[col span__sm=”12″ padding=”0px 0px 200px 30px” animate=”fadeInLeft”]

Ontdek meer over bienestar

[/col]

[/row]

[/section]
[row]

[col span__sm=”12″]

TERUG | HOME > ONTDEK MEER OVER BIENESTAR

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”10″ span__sm=”12″ padding=”0px 15px 0px 0px” margin=”0px 0px 0px 30px”]

Bienestar.be

Massages, sport- en wielerverzorging. Uw massageteam op bedrijfs- en sport evenementen.

[gap]

Wij zijn Bienestar, een verzorgingspraktijk met een eigen identiteit. Een identiteit die wordt gekenmerkt door passie, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Bienestar verzorgt talent door talent! Wij bieden een divers scala aan diensten waarbij we altijd de volgende prioriteiten prefereren en bewaken.

Verzorging zit in ons DNA, het zit in ons sterk circulerend bloed! Wij bieden een uitgebreid gamma aan ontspannende massages, individuele sportverzorging alsook clubgerichte verzorging.

Binnen de gezondheids- en verzorgingssector is vakbekwaamheid van groot belang. Onze gediplomeerde verzorgers zijn allen zeer vaardig in de diverse sportdisciplines alsook in het herkennen van uw persoonlijke behoeftes als sporter. Bienestar beschikt daarnaast ook nog over een zeer uitgebreid en professioneel netwerk van gespecialiseerde zorgverleners, mocht er behoefte zijn aan extra specifieke zorg. Al deze zorgverleners hanteren dezelfde normen en waarden als Bienestar, u mag ten alle tijden een professionele en persoonlijke begeleiding verwachten.

Bij Bienestar zijn we vooral gericht op uw gezondheid. Ieder lichaam is anders en vraagt een andere behandeling. Gezondheid en fitheid gaan bij ons echter hand in hand en wij zullen iedereen hierin met veel passie begeleiden. We coachen je, geven tips en zullen je adviseren hoe je je sportdiscipline kunt blijven ontwikkelen. Discipline die ervoor zorgt dat jij je beter in je vel voelt en straks het verschil maakt.

Als verzorgings– en begeleidingspraktijk hebben we getracht een inspirerende praktijk te creëren. Inspiratie is namelijk een belangrijk kader binnen de Bienestar community! Wij organiseren infosessies en scholen je bij met cursussen en workshops. Sport- en wielerverzorgers, atleten en trainers, allemaal zijn ze u voor gegaan bij Bienestar! Wij delen onze ideeën, geven advies en reiken diverse ingrediënten aan om mee aan de slag te gaan. Uitgebreid advies om jouw persoonlijkheid, die van je club of waarbij je jouw sportevenement als organisator met een massageteam in de verf kunt zetten!

Naast onze uitstekende en unieke services biedt Bienestar ook degelijke producten aan. Diverse producten die u voorzien van energie tijdens het sporten, sneller herstel na het sporten en zelfs producten voor verzorging bij u thuis! Kortom kwalitatief hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs met zorg voor uw lichaam, een verlengstuk van de unieke identiteit van Bienestar.

Een belangrijk aspect binnen de identiteit van Bienestar is de fysieke begeleiding van (prof)sporters. Hierbij begeleid Bienestar jonge sporters door ze verantwoord te laten sporten, via deze verzorging helpen we de sporters bij het voorkomen van kleine tot grotere gezondheids problemen. Bienestar verzorgt ook de begeleiding bij diverse sportevenementen voor talent. Een voorbeeld hiervan was de nationale veldloop bij Atletiek Zottegem waarbij een groot aantal talenten werden verzorgd en gemasseerd door Bienestar. Naast dit soort sportevenementen biedt Bienestar ook massageteams aan waarbij we de verzorging van uw sportieve bedrijfsevenementen voor onze rekening nemen!

We hopen u snel te kunnen begroeten in 1 van onze praktijken. U kunt ons vinden in de volgende plaatsen; Sint-Niklaas, Lebbeke en Sinaai.

Sportieve groet,

Team Bienestar

[/col]

[/row]
[gap height=”45px”]

[row]

[col span=”3″ span__sm=”6″ padding=”0px 5px 0px 5″ margin=”0px 0px 0px -5px”]

[ux_image id=”211233″ height=”85%” image_hover=”zoom” depth=”1″ link=”https://bienestar.be/onze-waarden/”]

ONZE WAARDEN

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″ padding=”0px 5px 0px 5″]

[ux_image id=”211236″ height=”85%” image_hover=”zoom” depth=”1″ link=”https://bienestar.be/vacatures/”]

VACATURES

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″ padding=”0px 5px 0px 5″]

[ux_image id=”211110″ height=”85%” image_hover=”zoom” depth=”1″ link=”https://bienestar.be/veel-gestelde-vragen/”]

VEELGESTELDE VRAGEN

[/col]
[col span=”3″ span__sm=”6″ padding=”0px 5px 0px 5″ margin=”0px 0px 0px 5″]

[ux_image id=”211247″ height=”85%” image_hover=”zoom” depth=”1″ link=”https://bienestar.be/locaties/”]

LOCATIES

[/col]

[/row]
[gap height=”45px”]

[section label=”Foto praktijk – missie” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” padding=”60px” height=”300px” visibility=”hidden”]

[row]

[col span__sm=”12″ margin=”0px 0px 30px 0px” align=”center”]

[ux_image id=”212386″ width=”70″]

[/col]
[col span__sm=”12″]

Welzijns- en gezondheidspraktijk Bienestar – Treat To QR wil in de eerste plaats welzijnswerkers en (para)medici samenbrengen onder één dak en voorzien van de nodige faciliteiten voor het uitoefenen van hun beroep waarbij daarnaast ook enkele ondersteunende diensten kunnen worden aangeboden. De welzijns- en gezondheidspraktijk kan een centraal aanspreekpunt zijn voor zorgvragers en doorverwijzers uit Sinaai en de ruime omgeving.

Anderzijds willen we een antwoord bieden op de uitdaging die zich op het vlak van gezondheidszorg stelt, namelijk dat de persoon met een zorgvraag zich omringt weet door een multidisciplinair team dat kan samenwerken. Op deze manier willen we de persoon met een ondersteuningsaanvraag centraal stellen.


“Omdat welzijn en gezondheid het belangrijkste is”

[/col]

[/row]

[/section]
[row label=”De eigenaren van Bienestar – Treat To QR” visibility=”hidden”]

[col span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

De eigenaren van Bienestar – Treat To QR

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″]

Yvan Carré is de oprichter van Bienestar en binnen de praktijk werkzaam als relaxatie- en therapeutisch masseur, gespecialiseerd sport- /voetverzorger, voetreflexoloog en gediplomeerd in sport- en wielerverzorging. In de voorbije jaren heeft hij zijn naam gemaakt als gepassioneerde verzorger in meerdere sporttakken. Hij heeft ervaring in verschillende sport- en wielerdisciplines, zowel bij de dames als de heren Elite, op recreatief maar ook op UCI-niveau in zowel binnen- en buitenland. Yvan omschrijft zichzelf als een empathisch en open persoon. met zijn enthousiasme en frisse blik brengt hij in samenwerking met de cliënt iedere behandeling tot een goed einde.

[gap height=”10px”]

[button text=”Behandeling van Yvan?” letter_case=”lowercase” color=”success” size=”large” padding=”5px 30px 5px 30px” radius=”2″ depth=”2″ depth_hover=”3″]

[gap height=”35px”]

Esther De Pau is de oprichter van Bienestar en binnen de praktijk werkzaam als relaxatie- en therapeutisch masseur, gespecialiseerd sport- /voetverzorger, voetreflexoloog en gediplomeerd in sport- en wielerverzorging. In de voorbije jaren heeft hij zijn naam gemaakt als gepassioneerde verzorger in meerdere sporttakken. Hij heeft ervaring in verschillende sport- en wielerdisciplines, zowel bij de dames als de heren Elite, op recreatief maar ook op UCI-niveau in zowel binnen- en buitenland. Yvan omschrijft zichzelf als een empathisch en open persoon. met zijn enthousiasme en frisse blik brengt hij in samenwerking met de cliënt iedere behandeling tot een goed einde.

[gap height=”10px”]

[button text=”Behandeling van Esther?” letter_case=”lowercase” color=”success” size=”large” padding=”5px 30px 5px 30px” radius=”2″ depth=”2″ depth_hover=”3″]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”5434″ margin=”20px 0px 30px 0px” animate=”fadeInRight”]

Yvan Carré en Esther De Pau

Eigenaren Bienestar – Treat To QR

[/col]

[/row]
[row label=”Titel Bienestar – Treat To QR family” padding=”70px 0px 30px 0px” visibility=”hidden”]

[col span__sm=”12″]

De Bienestar – Treat To QR familie

[/col]

[/row]
[row label=”Collega’s – Bienestar Treat To QR” visibility=”hidden”]

[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”687″]

Didier

Diëtist
Personal Coach

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”687″]

Kim

Podologe

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”687″]

Aline

Diëtiste

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”687″]

Els

Acupuncturist
Sportverzorgster

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”687″]

Vacature

Voetreflexoloog

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”687″]

Vacature

Ergotherapeut

[/ux_image_box]

[/col]

[/row]
[gap height=”50px”]

[section label=”Link vacatures” bg_color=”#2b70b7″ dark=”true” padding=”70px” visibility=”hidden”]

[row padding=”10px 0px 0px 0px”]

[col span__sm=”12″]

Wil jij een impact maken in de sportwereld met jouw skills en werken

bij één van de leukste bedrijven van Vlaanderen?

[row_inner h_align=”center”]

[col_inner span__sm=”12″ margin=”25px 0px -60px 0px” align=”center”]

[button text=”Bekijk onze vacatures” letter_case=”lowercase” color=”success” style=”bevel” size=”large” padding=”5px 30px 5px 30px” radius=”4″ depth=”2″ depth_hover=”3″]

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]

[/section]