[row]

[col span__sm=”12″]

REPOZ intense / massage

[divider margin=”0.1em”]

[/col]

[/row]
[row style=”small”]

[col span=”7″ span__sm=”12″]

Sportverzorgingspraktijk Bienestar verzorgt uw REPOZ

[/col]
[col span=”5″ span__sm=”12″ padding=”0px 10px 0px 0px” align=”center”]

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5.0 sterren

[/col]

[/row]
[row style=”small”]

[col span=”7″ span__sm=”12″]

Na een REPOZ-stretching voelen de spieren door de algemene tonusdaling zo ontspannen aan dat er een totale rust optreedt. De bloeddruk en hartslag dalen, inslapen gaat vlotter en de recuperatie na de inspanningen verloopt efficiënter.

[row_inner style=”small”]

[col_inner span=”7″ span__sm=”12″]

Voordelen van een REPOZ:

[/col_inner]
[col_inner span=”5″ span__sm=”12″]

Behandelduur & prijs

40 min. | € 42,00
85 min. | € 81,00

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

[/col_inner]

[/row_inner]
[row_inner padding=”0px 0px 10px 0px”]

[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”6620″ depth=”3″]

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”2634″ depth=”3″]

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”430″ depth=”3″]

[/col_inner]

[/row_inner]

Anders dan een klassieke stretching – REPOZ duidt zowel op ‘repositioneren’ van een onevenwichtig of vermoeid lichaam als op repos het Franse woord voor rust.

Wanneer de atleet individueel rekt of stretcht, kan men als begeleider alleen maar vaststellen dat men geen of te weinig controle heeft over zowel de intensiteit van de rekking, alsook de mogelijke compensaties en on-evenwichten in de uitgangshoudingen. Deze “spierstress” kan mogelijks zorgen voor kleine gewrichts- verplaatsingen ten opzichte van elkaar. Vooral het bekken en de wervels blijken gemakkelijk in disbalans te geraken.

Men kan een spier maximaal uitrekken, maar dit houdt in dat er totale controle over de uitgangshouding moet zijn. Deze maximale rek van een spier(-groep) zorgt voor tonusdaling en tijdelijke uitputting ervan. Dit geeft de mogelijkheid om hypertonische spieren en geïrriteerde of overbelaste pezen tijdelijk gecontroleerd te ontlasten. Na REPOZ-stretching voelen de spieren door de algemene tonusdaling zo ontspannen aan dat er een totale rust optreedt. De bloeddruk en hartslag dalen, waardoor lichaam en geest gemakkelijker herstellen. Inslapen gaat vlotter en de recuperatie na de inspanningen verloopt efficiënter.

Er zijn 2 verschillende toepassingen:

Ons cliënteel aan het woord:

Net wat ik nodig had!

Heel goede service. Je merkt duidelijk dat Yvan vakkennis heeft op vlak van sportbegeleiding. Ik voelde een duidelijk verschil in mijn verkrampte spieren.
Ik kon mijn dag starten met een heerlijk los gevoel. Dankjewel!

Katerina Vdp

Zeer professionele begeleiding/verzorging

Zeer professionele begeleiding/verzorging, niets op aan te merken!

Wim Cox

Bk piste

Super vriendelijke mensen!! Dankzij hun heb ik 2x een bronze medaille op Belgisch kampioenschap omnium en puntenkoers in het baan- wielrennen bij de junioren (U19). Dikke merci daarvoor!! Super massage! Mn benen voelden als nieuw!!

Remi De Mey
Kvc ‘t Meetjesland en Isorex cycling team

Ladies Cycling Day

Om op onze wielerdag het plaatje compleet te maken. Deden we beroep op de diensten van Bienestar. Dit om onze deelneemsters enkel maar het beste aan te bieden. Ik wist dat ik hiervoor bij Yvan aan het juiste adres was. Ze hebben dan ook uitstekend werk geleverd in hun tentje waar de deelneemsters van onze wedstrijd terecht konden voor een massage. Enkel maar positieve reacties gekregen. Dikke merci aan Yvan en zijn team.

Simon Verlinde

[/col]
[col span="5" span__sm="12" depth="2"]

[/col]

[/row]