Rugmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw rugmassage

Boek online of telefonisch 03/648.02.50

Onze gemiddelde beoordeling is 5.0 sterren

Tijdens de rugmassage maken we gebruik van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbeterd de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

Voordelen van een rugmassage:

  • Bevorderd de afvoer van vocht en afvalstoffen;
  • Bevorderd van toevoer van bouwstoffen;
  • Bestrijd spierverhardingen, -pijn en -krampen;
  • Bestrijd vermoeidheid en spanningen;
  • Bevorderd de bloedcirculatie;
  • Algehele of lokale ontspanning.

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50
|
|
|

Vragen?

Veel gestelde vragen
Neem contact met ons op

Een rugmassage vermindert spierspanningen in de onderrug en geeft een ontspannen gevoel. Veel mensen ervaren spanningsklachten in de onderrug en bovenrug. Door een verkeerde houding en het uitvoeren van zwaar lichamelijk werk kunnen één of meerdere spieren in de rug overbelast raken. De pijn kan zich echter uiten op een andere plek. Het is dan zaak om uit te vinden vanuit welk punt de oorspronkelijke problemen zijn ontstaan en die dan te behandelen. Vaak voelt men zelf al dat er ‘knopen’ zitten in bepaalde delen van de spieren. Deze verhardingen zorgen er voor dat de spier niet meer soepel kan bewegen en leiden vaak tot pijn in delen van het lichaam waar verbindingen met andere spieren zitten.

De rugmassage van massagepraktijk Bienestar strekt zich uit van het heilig been tot de schedelrand. Waar nodig wordt triggerpoint therapie toegepast.

Onderrugklachten

Rugklachten zijn bij veel mensen in België bekend. Meestal ligt de oorzaak in weinig bewegen. Mensen zitten veel achter de computer of in de auto. Vaak zijn de werkzaamheden de oorzaak van veel klachten in de rug.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, totale uitputting, infecties, koorts, spataders, flebitis, trombose, ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping) of besmettelijke huidaandoeningen. Een buikmassage dient vermeden te worden tijdens de menstruatie en tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap.

Ons cliënteel aan het woord:

Uitstekende vakkennis

Voor een diepgaande massage Met een uitstekende kennis van het vak is Bienestar een top aanrader. Na de massage mag je er gerust van zijn dat je met een goed gevoel en ontspannen terug naar huis kan. De voet pedicure is ook een aanrader. Ook met de nodige vakkennis.

Paul Anseeuw

Een absolute aanrader!

Yvan kent zijn “vak” en maakt tijd voor je.
Zalig geslapen na een deugddoende massage gisteren.

Catuja Baert

Top massages!

Top massages!

Louigi Vandeputte
Young Cycling Talent Demer & Dijle

5 sterren dik verdiend !

Super service !, ik kon direct terecht en werd hartelijk ontvangen en na een openhartig gesprek ook nog een perfecte massage !
Zeer veel aan gehad . Merci

Jet Westerhuis