Hardlopen, fitness, atletiek, volleybal, voetbal, … sporten is populair! De één doet het om lekker in beweging te blijven, de ander doet het beroepsmatig. Maar wat vaak vergeten wordt, is dat het lichaam vaak heel wat te verduren heeft na een intensieve prestatie. Sportverzorgingspraktijk Bienestar brengt met een ruim aanbod aan sportverzorging soelaas met een maximale recuperatie door een aangepaste en individuele behandelwijze.

SPORTMASSAGE

De spieren worden intensief gemasseerd waardoor de stofwisseling positief beïnvloed wordt. Dit resulteert in een sneller herstel en een betere prestatie van de spieren.

REPOZ MASSAGE / INTENSE

Anders dan een klassieke stretching. REPOZ duidt zowel op ‘repositioneren’ van een onevenwichtig of vermoeid lichaam als op repos het Franse woord voor rust.

BANDAGEREN EN TAPEN

Het is mogelijk met het aanleggen van strappal tape gewrichtspijn of blessures te voorkomen of te verlichten door tape of bandages te gebruiken voor ondersteuning en stabilisatie.

MEDICAL TAPING

Geeft steun en stabiliteit aan gewrichten en spieren zonder dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt. De waterbestendige kinesiotape ondersteunt een 24 uren herstel.

Bienestar - voedingsadvies

VOEDINGSADVIES

Wat, wanneer, hoeveel een sporter eet en drinkt bepaalt mee haar of zijn prestaties. Afhankelijk welke sport, hoeveelheid en intensiteit beinvloed dit zijn of haar gegevens.