Stoelmassage

Massagepraktijk Bienestar verzorgt uw stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van stress. Bij de massage gaat het om drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. De massage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage op een massagestoel en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Voordelen stoelmassage:

  • De massage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden;
  • Men voelt zich zittend op een massagestoel vaak comfortabeler dan liggend;
  • Een korte stoelmassage maakt het financieel voordeliger;
  • Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een stoelmassage;
  • Men kan direct weer over tot de orde van de dag.

De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen zodat het lichaam zich totaal kan ontspannen. U lichaam ‘hangt’ letterlijk over de massagestoel. De masseur zal met drukpuntmassage de plaatsen masseren die er het meest nood aan hebben.

Contra-indicaties:

In volgende gevallen is deze massage niet aangewezen: Hevige pijn, open wond, huidirritaties, extreme vermoeidheid, totale uitputting, ontstekingen, algemene infecties, pathologieën (ziektebeelden), koorts, griep, spataders, flebitis, vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose), ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping), besmettelijke huidaandoeningen, epilepsie, zwangerschap.

Een afspraak maken? Boek online

Behandelduur & prijs

25 min. | € 23,50

Reservatie mogelijkheden

Deze behandeling is te reserveren bij:

Bienestar Sint-Niklaas

Vragen?

Neem contact op met ons