TCM massages

Bienestar verzorgt uw TCM massagebehandelingen

Acupunctuur is een oude Chinese behandelingsmethode waarbij het doel is: een therapeutisch effect te bekomen door het stimuleren van bepaalde specifieke punten op het menselijk lichaam met behulp van steriele naalden om het lichaam weer in evenwicht of balans te brengen.

TCM – Holistische massage

De holistische massage is een volledig manuele massage van het volledige lichaam.

Op het eerste zicht lijkt deze lichter dan een klassieke massage maar de impact is minstens even groot of nog groter, de relaxatie nog dieper en je krijgt nog meer energie.

Deze massage kan enkel als volledige lichaamsmassage uitgevoerd worden. Je kan kiezen voor een behandeling van 60 min of 90 min.

TCM – Rug, nek en schoudermassage

Bij de Chinese hoofd, nek en schoudermassage wordt er gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten. Deze bevinden zich op de meridianen. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. Deze massage richt zich op de meridianen die door het hoofd, nek en schouder lopen. Door deze drukpunten en meridianen te activeren, versnelt de bloedstroom in de aderen wat zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor wordt energetische harmonie gecreëerd.

Een afspraak maken? Boek online

Behandelduur & prijs

Holistische rugmassage
25 min. | € 23,50

Holistische massage
55 min. | € 45,00
85 min. | € 56,50

TCM rug, nek, schouder massage
25 min. | € 23,50

Reservatie mogelijkheden

Deze behandeling is te reserveren bij:

Bienestar Lebbeke
Bienestar Sint-Niklaas

Vragen?

Neem contact met ons op.