Update corona: Bienestar tijdelijk gesloten vanaf 2 november

Beste Bienestar cliënt

De Coronacijfers gingen fors de hoogte in & de verstrengde coronamaatregelen stapelden zich de afgelopen weken alsmaar op. Zo waren ook wij genoodzaakt om, naast onze huidige coronamaatregelen en het hanteren van extra maatregelen om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos kon blijven genieten van de behandelingen in een veilige omgeving.

Alle extra beperkingen zorgden er jammer genoeg voor dat wij jou niet langer de behandelingen kunnen aanbieden waar Bienestar voor staat.

Zoals je hebt vernomen, heeft onze overheid beslist om maatregelen te nemen om het coronavirus in te dijken en te verspreiden. Dat wil zeggen dat Bienestar, met heel veel pijn in ons hart, de deuren tijdelijk te sluiten vanaf maandag 2 november voor de tijd die de overheid nodig acht.

Uiteraard namen wij de afgelopen maanden reeds alle nodige maatregelen om te zorgen voor een veilige en gezonde omgeving. Het deed ons dan ook enorm veel plezier hoe jullie opnieuw genoten van deugddoende ontspanning of de noodzakelijke sportverzorging in deze bizarre tijden. Dus eerst en vooral willen we jullie bedanken voor jullie trouw, talloze bezoeken, lovende & hartverwarmende reviews van de afgelopen maanden!

Reserveerde je reeds een nieuw behandeling bij Bienestar?
Geen zorgen, alle reservaties die wij registreerden zullen worden geannuleerd. Reeds betaalde reservaties worden omgeboekt naar een cadeaubon (met onbeperkte geldigheid), die je zo snel mogelijk via mail wordt bezorgd. We nemen nieuwe reservaties aan vanaf 14/12/2020 (onder voorbehoud van nieuwe opgelegde maatregelen van de Overheid).

Welke invloed heeft dit voor jouw lidmaatschap?
Als Bienestar lid hoef je je geen zorgen te maken over jouw lidmaatschap sportverzorging. Voor de maand november zal, met andere woorden, geen domiciliering doorgaan. Het abonnement van leden die reeds vooraf betaalden, zal worden verlengd.

Wat gebeurt er met de geldigheid van geschenkbonnen of vooraf betaalde behandelingen?
Geschenkbonnen (cadeaubon, verjaardag actie, tot binnenkort actie, 2FOR1) met een vervaldatum binnen onze tijdelijke sluiting zullen worden verlengd met het aantal dagen dat we gesloten zijn. Exacte data worden tijdig gecommuniceerd via onze sociale media en website.

Geef je ons ondertussen graag een duwtje in de rug & ben je alvast op zoek naar het ideale geschenk voor de feestdagen? Bestel dan coronaproof online jouw cadeaubon of sport- verzorgingsproduct. We kunnen je alvast niet dankbaar genoeg zijn! Wist je trouwens dat onze cadeaubonnen onbeperkt geldig zijn in nominale waarde? Nog tijd genoeg dus om een massage- en of sportverzorgingsmoment in te plannen!

Blijf ondertussen thuis in je favoriete credo van inspanning en ontspanning, waar Bienestar voor staat, verderzetten. Jouw welzijn blijft ook tijdens onze tijdelijke sluiting onze topprioriteit. En ook al kunnen we je niet meer verwelkomen in onze praktijk, we blijven voor je klaarstaan via onze Chat, Facebook- en Instagrampagina met tips.

Exacte data en verdere berichtgeving zullen volgen van zodra ook wij meer nieuws ontvangen, via onze website, mail en sociale media. Wij danken je alvast voor jouw begrip en hopen jou spoedig terug te mogen verwelkomen. Wij gaan jullie missen en wensen ieder van jullie alvast een goede gezondheid toe. Zorg goed voor elkaar en tot snel!

Sportieve groeten,

Team Bienestar

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.