fbpx

Veldloop Zottegem Atletiek groot succes

Uit diverse hoeken kwam men afgezakt naar de Bevergemse vijvers voor de Nationale veldloop van Zottegem atletiek, waar de omloop met nodige glooiingen, bosgebied en hellingen voor het nodige spektakel zorgden. De grootste clubs waren dan ook aanwezig waaronder RIEME, DEINZE,STAX,VS,EA, ACG en ASVO met 78 atleten de grootste CLUB.

Niet alleen zorgden bijna 600 deelnemers voor het nodige spektakel (572 om precies te zijn), maar ook méér dan 900 toeschouwers kwamen het spektakel aanschouwen. Wetende dat er op deze datum 5 veldlopen op de agenda stonden, kan men enkel besluiten dat het een GROOT succes was.

Uniek aan onze veldloop was ook, het verkrijgen van een sportmassage zowel voor als na de wedstrijd. Alles werd verzorgt door BIENESTAR.

De Voorzitter Christian Plume, met oog voor détails en steeds opzoek naar nieuwigheden die ons kunnen onderscheiden van de rest, zorgde voor deze UNIEKE gelegenheid en ook dit kende succes. Tientallen deelnemers maakten van deze gelegenheid gebruik en deze werden dus vastgelegd voor de eerste statistieken. Talrijke mails werden reeds bezorgt aan onze vereniging, met de nodige appreciaties.