fbpx

B-9100 Sint-Niklaas

Passtraat 300

+32 (0)3 648 02 50

24/7 online reserveren

Ma - zon: 10 - 21u

Online webshop altijd geopend

In dit artikel

Bienestar redactie

Bienestar redactie

Veldloop Zottegem Atletiek groot succes

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on email
Versturen

Uit diverse hoeken kwam men afgezakt naar de Bevergemse vijvers voor de Nationale veldloop van Zottegem atletiek, waar de omloop met nodige glooiingen, bosgebied en hellingen voor het nodige spektakel zorgden. De grootste clubs waren dan ook aanwezig waaronder RIEME, DEINZE,STAX,VS,EA, ACG en ASVO met 78 atleten de grootste CLUB.

Niet alleen zorgden bijna 600 deelnemers voor het nodige spektakel (572 om precies te zijn), maar ook méér dan 900 toeschouwers kwamen het spektakel aanschouwen. Wetende dat er op deze datum 5 veldlopen op de agenda stonden, kan men enkel besluiten dat het een GROOT succes was.

Uniek aan onze veldloop was ook, het verkrijgen van een sportmassage zowel voor als na de wedstrijd. Alles werd verzorgt door BIENESTAR.

De Voorzitter Christian Plume, met oog voor détails en steeds opzoek naar nieuwigheden die ons kunnen onderscheiden van de rest, zorgde voor deze UNIEKE gelegenheid en ook dit kende succes. Tientallen deelnemers maakten van deze gelegenheid gebruik en deze werden dus vastgelegd voor de eerste statistieken. Talrijke mails werden reeds bezorgt aan onze vereniging, met de nodige appreciaties.

[gap]

[ux_gallery ids=”210178,210176,210177,210179,210180,210181″ type=”slider” col_spacing=”xsmall”]

Share on facebook
Delen
Share on twitter
Delen
Share on linkedin
Delen
Share on pinterest
Delen
Share on email
Versturen

Anderen bekeken ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *