fbpx

B-9100 Sint-Niklaas

Passtraat 300

+32 (0)3 648 02 50

24/7 online reserveren

Ma - zon: 10 - 21u

Online webshop altijd geopend

Quick Fix elastische bandage

4,25 incl. btw

Wissen

Verdien maximaal 2 Spaarpunten.

Beschrijving

ScanSport Quick Fix wordt gebruikt als elastische bandage voor het fixeren van bijvoorbeeld de enkel voor deze getaped word. Daarnaast is ScanSport QuickFix als sokkentape en kousentape te gebruiken, ook scheenbeschermers kunnen gefixeerd worden met dit alternatief voor een Pro-Wrap of ProStrap. ScanSport Quick Fix is een zelfhechtende wrap, water-resistant en scheurt makkelijk van de rol.

ScanSport Quick Fix kan op diverse manieren gebruikt worden en is daardoor in de (sport-)verzorging multi-inzetbaar! ScanSport Quick Fix kan gebruikt worden als elastische bandage voor de fixatie van bewegende lichaamsdelen, bijvoorbeeld bij een enkel. Met ScanSport Quick Fix als elastische bandage hoeft er niet direct op de huid getaped te worden. Tape simpelweg, met bijvoorbeeld Scantape, over de bandage heen. Het materiaal laat zich makkelijk hechten en geeft extra steun en compressie.

ScanSport QuickFix kan gebruikt worden als sokkentape, kousentape en voor de fixatie van scheenbeschermers.
Hoewel ScanSport Quick Fix bedoeld is voor éénmalig gebruik (medisch) kan deze als sokkentape, wanneer voorzichtig afgerold, gerust vaker gebruikt worden. Wanneer de bandage niet meer op zichzelf hecht is dit een indicatie om deze te vervangen. ScanSport Quick Fix laat zich makkelijk scheuren van de rol waardoor je geen schaar nodig hebt, maar wanneer deze gefixeerd is zit de sokkentape de hele training of wedstrijd op zijn plaats. Tevens is ScanSport Quick Fix water-resistant!

ScanSport Quick Fix is multi-inzetbaar! Denk aan het gebruik voor fixatie van bijvoorbeeld een gaasje of kompres bij een schaafwond of andere verwonding. Maar ook voor het fixeren van een Coldpack of ijszak kan ScanSport Quick Fix gebruikt worden als wrap.

Kenmerken ScanSport Quick Fix:

te gebruiken als elastische bandage
te gebruiken als kousentape en sokkentape
te gebruiken als fixtaiemiddel voor scheenbeschermers
te gebruiken als fixatiemiddel voor gaasjes, coldpacks, etc.
gerekt 4,5 meter x 7,5 cm.
ongerekt (op rol) 2,5 meter x 7,5 cm.
water-resistant
alternatief voor de Pro-wrap (Premier Prowrap) en de Prostrap
verkrijgbaar in wit, rood, zwart en beige.

ScanSport, stick with the best. Forget the rest!

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
Kleur

Wit, Beige, Rood, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Quick Fix elastische bandage” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *