fbpx

+32 (0)3 648 02 50

24/7 online reserveren

Ma - zon: 10 - 21u

Online webshop altijd geopend

REPOZ onderste ledematen

135,00 incl. btw

Uitverkocht

EAN: N/A Category

Beschrijving

REPOZ-topsportstretching… een manier om het sportend lichaam gecontroleerd in een totale rustmodus te brengen. Bloeddruk en hartslag dalen, inslapen gaat vlotter en de recuperatie na de inspanningen verloopt efficiënter. Spierherstel leidt tot algemeen herstel!

Er is rekken en er is rekken! Een sporter rekt zich, opgelegd vanuit sportwetenschappelijke hoek. Omdat het hoort? Omdat het zinvol is?

Het nut van de rekkingstechnieken ga je toepassen en combineren, het nutteloze laat je voor wat het is. Je gaat bijgevolg op zoek naar FEITEN,  PRINCIPES en EFFECTEN. Je bekijkt hoe we deze kunnen combineren om tot ‘de meest efficiënte sportverzorgingstechniek ter wereld’ te komen.

Rekken en stretchen kunnen heel uiteenlopend worden beschreven. Het is niet omdat een spier wordt gerekt dat het effect hiervan onbetwistbaar positief zal bijdragen tot een door de sportman gesteld doel. Wanneer je dan toch wenst te stretchen, doe het dan op een manier die het vooropgestelde doel zo efficiënt mogelijk benadert.

REPOZ-Topsportstretching is het antwoord op het oncontroleerbare individuele stretchen door atleten. De sportverzorger kan heel bewust, gecontroleerd en zonder enige bewegingscompensatie 89 verschillende spieren in 37 verschillende technieken licht (Californisch), dieper (Zweeds) of met hypotonie als doel (REPOZitioneren) rekken.

Een dubbele Olympische medaillewinnares stelde dat het ‘Probably the most efficient stretching technique in sportscare’ is.

Praktische info:

  • Praktijkgerichte opleiding van 3 uren;
  • Syllabus inbegrepen;
  • Drank en lunchpakket;
  • Data:

Locatie & prijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “REPOZ onderste ledematen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *