Massages

Heb je een drukke werkdag of week gehad? Examenstress? Jeb je overbelaste spieren door zware arbeid of ben je fanatiek geweest met sporten? Dan is een massage beslist iets voor jou.

Ontspanningsmassage

Een diepere massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspannende Zweedse massage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

€ 55,00 € 81,00

Behandelduur 55 min – 85 min.

Rugmassage

Tijdens de rugmassage maken we gebruik van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbeterd de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

€ 28,00

Behandelduur 25 min.

Nek- schoudermassage

Tijdens de nekmassage wordt nagegaan waar de plekken zitten die uw pijn of ongemak bezorgen. Door gebruik te maken van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen verbetert de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

€ 28,00

Behandelduur 25 min.

Beenmassage

Tijdens de beenmassage maken we gebruik van verschillende handgrepen en intensiteiten van handelen, worden de spieren beter doorbloed. Hierdoor verbeterd de beweeglijkheid en dat heeft een verlaging van de spierspanning tot gevolg.

€ 28,00

Behandelduur 25 min.

Sportmassage

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.

€ 28,00

Behandelduur 25 min.

Holistische massage

Een gekende behandeling die zich niet alleen concentreert op gespannen spieren als fysiek resultaat van stress, maar ook rekening houdt met het emotionele en spirituele welzijn van een cliënt. … Een holistische massage behandelt het hele lichaam als een enkele entiteit.

€ 81,00

Behandelduur 85 min.

Holistische rugmassage

Een gekende behandeling die zich niet alleen concentreert op gespannen spieren als fysiek resultaat van stress, maar ook rekening houdt met het emotionele en spirituele welzijn van een cliënt. … Een holistische massage behandelt het hele lichaam als een enkele entiteit.

€ 42,00

Behandelduur 40 min.

Mama massage

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je eens te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, maar ook je baby zal er kunnen van genieten. Een hydrowave massage kan dan ook een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van een andersvalide.

€ 55,00

Behandelduur 55 min.

Hotstone massage

Een hotstone massage heeft een zalig ontspannend effect en is tevens een weldaad voor lichaam en geest waarbij de combinatie van warmte en aroma’s het gevoel van welzijn vergroot. Het is een massagetherapie waarbij de warmte van de stenen diep doordringt in de spieren.

€ 81,00

Behandelduur 85 min.

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een oosters ritueel. Zoals de naam doet vermoeden gebeurt de massage met kruidenstempels. Deze warme bundeltjes gevuld met aromatische kruiden hebben een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap.

€ 81,00

Behandelduur 85 min.

Effecten van een massage:

  • Naast het ontspannende gevoel brengt een massage ook andere effecten met zich mee. Het zorgt ervoor dat de vloeistoffen in het lichaam weer gaan circuleren. Het is goed voor de bloedsomloop en de verhoogde doorbloeding die bij massage optreedt veroorzaakt bovendien een tijdelijke bloeddrukverlaging en kan zelfs leiden tot een verlaging van de hartslag.
  • Een massage bevordert tevens de lymfewerking waardoor er geen vochtophopingen optreden.
  • Een massage laat de spieren rekken en ontspannen, maakt ze soepeler en helpt bij herstel van geblesseerde spieren, door ze mechanisch van melkzuur te ontdoen.

Contra-indicaties

In volgende gevallen is een massage niet aangewezen: 

Hevige pijn, open wond, huidirritaties, extreme vermoeidheid, totale uitputting, ontstekingen, algemene infecties, pathologieën (ziektebeelden), koorts, griep, spataders, flebitis, vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose), ernstige hartaandoeningen, hypertensie (permanente hoge bloeddruk), oedeem (vochtophoping), besmettelijke huidaandoeningen, epilepsie, zwangerschap.