Heb je een drukke werkdag of week gehad? Examenstress? Heb je overbelaste spieren door zware arbeid of ben je fanatiek geweest met sporten? Dan is een massage beslist iets voor jou.

ZWEEDSE MASSAGE

In combinatie met warme aromatische olie en de verschillende handgrepen worden de spieren losgemaakt, waardoor lichaam en geest zich ontspant.

SPORTMASSAGE

De spieren worden intensief gemasseerd waardoor de stofwisseling positief beïnvloed wordt. Dit resulteert in een sneller herstel en een betere prestatie van de spieren.

HOT STONE MASSAGE (*)

Dit is een massage met warme stenen. De warmte van de afgeronde basaltstenen geven je een ontspannen gevoel. Een heerlijk ontspannende massage die je zeker moet geprobeerd hebben.

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE (*)

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een massage met warme kruidenstempels. De bundeltjes zijn gevuld met kruiden die reinigend, activerend en ontspannend werken.

HYDROWAVE MASSAGE

Daar met de klassieke massage de onderrug moeilijk te bereiken is voor bepaalde doelgroepen. Door deze techniek te gaan toepassen, kan je een rugmassage ontvangen terwijl je op je rug ligt.

(*) Omwille van praktische redenen is het niet mogelijk deze massage aan huis aan te bieden.

Effecten van een massage:

  • Naast het ontspannende gevoel brengt een massage ook andere effecten met zich mee. Het zorgt ervoor dat de vloeistoffen in het lichaam weer gaan circuleren. Het is goed voor de bloedsomloop en de verhoogde doorbloeding die bij massage optreedt veroorzaakt bovendien een tijdelijke bloeddrukverlaging en kan zelfs leiden tot een verlaging van de hartslag.
  • Een massage bevordert tevens de lymfewerking waardoor er geen vochtophopingen optreden.
  • Een massage laat de spieren rekken en ontspannen, maakt ze soepeler en helpt bij herstel van geblesseerde spieren, door ze mechanisch van melkzuur te ontdoen.